pondělí 12. února 2024

Život, šťastie, láska,

Život, šťastie, láska, ľudské vzťahy, to všetko je zmes každodenných úvah každého. Bez rozdielu farby pleti, vierovyznania, dátumu narodenia. A neoddeliteľne v súvislosti so zdravím. Zdravie máme iba jedno. Na rozdiel od stavu majetku, bankového konta, zemepisnej polohy bydliska. Každý to vie. Cheš o tom so mnou debatovať? 

Life, happiness, love, human relationships are all a mix of everyone's daily thoughts. Regardless of skin color, creed, date of birth. And inextricably linked to health. We only have one health. In contrast to the state of property, bank account, geographical location of residence. Everyone knows that. Do you want to debate this with me?

Sociálna sieť Sú tam všetci, celý svet. Často pre zábavu, oddych, duševnú úľavu. Často v snahe s niekým byť v kontakte. Pre to isté. Zábavu, rozptýlenie a snahu rozvinúť obchod. Aj ja sledujem spomínané ciele. A často som zabúdal, že nie každý sa chce baviť, rozptyľovať alebo obchodovať. Preto dnes citlivo zvažujem, koho žiadosť o priateľstvo odsúhlasiť. Týmto sa vlastne ospravedlňujem tým, ktorým som žiadosť o priateľstvo odmietol.

Social network Everyone is there, the whole world. Often for fun, relaxation, mental relief. Often in an effort to be in contact with someone. For the same. Fun, distraction and trying to develop a business. I am also following the mentioned goals. And I often forgot that not everyone wants to be entertained, distracted or traded. That's why today I'm sensitively considering whose friend request to accept. I am actually apologizing to those whom I rejected the friend request.